Afgelopen zaterdag 7 december, heeft brassband de Lofklank de tweede prijs behaald op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in Groningen. De Lofklank kwam uit in de tweede divisie, en daar was het werk ‘Out of the Storm Clouds’ van Jonathan Bates dit jaar verplicht. Met 89 punten was hier voor ons dus de tweede prijs! We mogen terug kijken naar een mooie tijd van voorbereiding met twee gastdirigenten en vele sectierepetities, met een goed resultaat!

De uitslag in de tweede divisie is dit jaar is als volgt:

1. Brassband Schoonhoven B, Robbert Vos, 90 punten

2. Brassband De Lofklank, Jaap Musschenga, 89 punten

3. Veluwe Brass Amersfoort, Vincent Verhage, 88 punten

4. De Bazuin B, Bienze IJlstra, 87 punten

5. Martini Brassband Groningen, Rieks van der Velde, 86 punten

6. Brassband David, John Blanken, 84 punten

7. Brassband Gelderland, Erik Kluin, 82 punten