Zaterdag 2 april geeft Brassband De Lofklank haar jaarlijkse voorjaarsconcert.

De Lofklank laat u dit concert verrassen met nummers in het teken van film-en musical. Voor iedereen is er herkenbare muziek die de luisteraar dan ook meevoert naar mooie herinneringen en verhalen. De avond wordt geopend met een mooie concertmars. Daarna kan de bezoeker genieten van melodieën uit onder andere The A-team, Flying Dokters, Muppet show, Swiebertje, Pippi Langkous, The Wizzard of Oz, Les Miserables. Een aantal muzikanten uit de band zal een solo ten gehore brengen en de jeugdleden van Brassband “De Lofklkank” laten ook van zich horen!

Het concert vindt plaats in “De Levensbron” aan de Feart 85 te Ureterp en begint om 20.00. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of janwendy@home.nl en kosten 6,00. Kaarten aan de zaal zijn 7.50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Het belooft een veelzijdige muzikale avond te worden en we hopen op een volle zaal! U komt toch ook?