Zaterdag 18 maart is het tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van Brassband De Lofklank. Tijdens dit voorjaarsconcert nemen we u mee in een muzikale reis rond de wereld!

De Oerband, de jeugdband van Ureterp, verzorgt onder leiding van Trienke Gietema ook een deel van het programma. Hun optreden is tevens een try-out voor het Gouden Spiker Festival in april 2017.
Het Popkoor Tijnje is deze avond te gast. Dit vrouwenkoor bestaat inmiddels 5 jaar en staat onder leiding van dirigente Hirma Altena. Het koor zingt meerstemmige popnummers in veel verschillende talen.
Het belooft een gevarieerde avond te worden waarin De Lofklank en het popkoor zowel afzonderlijk maar ook gezamenlijk optreden. Het repertoire vindt zijn oorsprong in diverse landen over de hele wereld.

Het concert vindt plaats in geref. kerk De Levensbron, de Feart 85 te Ureterp en begint om 20:00. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of janwendy@home.nl en kosten € 5,-. Kaarten aan de zaal zijn € 7,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Volg de Lofklank en de Oerband ook op Facebook!

We hopen op een volle zaal! U komt toch ook?