Op 17 juni 2017 heeft De Lofklank meegedaan aan Surventobrass te Surhuisterveen. Surventobrass is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij naast muzikaliteit ook entertainment hoog in het vaandel staat.

Dit keer betraden we het podium geheel in Westernstijl. Ook het repertoire was hier volledig op afgestemd. Met een prachtige bugelsolo van Wendy de Vries en een verrassend vocaal optreden van Ruben Gjaltema hebben we de entertainmentprijs in de B-groep weten te bemachtigen!

Voor muzikaliteit kreeg Brassband Amersfoort de meeste punten in de B-groep. Ook de solistenprijs ging naar Amersfoort, waardoor we de 1e prijs aan ons voorbij zagen gaan.

Desondanks hebben we genoten en feliciteren we Brassband Amersfoort met de winst in de B-groep!

Hierbij een kleine impressie:

https://www.youtube.com/watch?v=HPPnAs4w8JM