Brassband De Lofklank bestaat 40 jaar! Dit vieren we met een jubileumconcert op 17 maart.

Onder leiding van Gerk Huisma gaat De Lofklank deze avond terug in de tijd en wordt oude muziek nieuw leven ingeblazen. We kijken echter ook naar de toekomst! De jeugd van De Oerband onder leiding van Trienke Gietema mag daarom niet ontbreken.

Om het jubileumconcert extra feestelijk te maken is Folkert-Hans Tolsma als gastsolist uitgenodigd. Folkert-Hans is geboren in een muzikaal nest, opgegroeid met muziek van Phil Collins en al heel jong gestart met trompet spelen. Folkert-Hans draagt zijn passie voor muziek al zijn hele leven met zich mee. Als solo artiest treedt hij met zijn eigen repertoire door het hele land op. Met zang, trompet en saxofoon maakt hij elke gelegenheid uniek en zorgt hij voor de juiste sfeer. Samen met Folkert-Hans belooft het jubileumconcert daadwerkelijk een feest te worden.

Na het concert is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Folkert-Hans ook zorgt ook hier voor extra sfeer en gezelligheid!

Het concert vindt plaats in De Levensbron, De Feart 85 te Ureterp en begint 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa, voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of info@delofklank.nl.

Voor oud-leden is de entree gratis! Geen uitnodiging ontvangen? Meld je alsnog aan via de voorverkoopadressen.