Na een lange voorbereidingstijd was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. Het jubileumconcert van De Lofklank!

Om het 40-jarig bestaan te vieren is de organisatie grootser aangepakt dan gebruikelijk. Een persoonlijke uitnodiging voor oud-leden, extra media-aandacht, een complete maaltijd voor de leden, een fotoshoot, een expositie. een programmaboekje, beeld- en geluidopnames en een afterparty! Alle inspanningen zijn niet voor niets geweest. Ruim 300 gasten mochten we verwelkomen.

De Lofklank trapte het concert af met de klassieke mars ‘Ravenswood’. Hierna volgden nog vele klassiekers. Folkert-Hans heeft naast de prachtige solo bij ‘The wind beneath my wings’ laten zien waarom hij bekend staat als sfeermaker en ook De Oerband mocht samen met de solist optreden! Al met al een bijzondere, sfeervolle avond. Daarna is er nog uitgebreid bijgepraat en feestgevierd tijdens de afterparty.

Voor een impressie klik hier. Met dank aan Fotografie Willy Wilpstra

Het concert werd gepresenteerd door Anneke Mook (Spontaanwei Unyk) en de verlichting werd verzorgd door Mediapower uit Ureterp!