Zaterdag 15 december is het tijd voor het jaarlijkse kerstconcert van Brassband De Lofklank onder leiding van Gerk Huisma. Dit jaar wordt het gastoptreden verzorgd door pianist Martijn Blaak en het zangduo Myrthe en Thirza Jongsma!

Myrthe en Thirza Jongsma zijn twee jonge getalenteerde zusjes uit Heerenveen. Zij hebben onder andere gezongen bij the Continental Kids en Dimensions. Martijn Blaak is voornamelijk bekend van het pianoduo Blaak. Samen met zijn broer Stefan Blaak concerteert het duo op vele podia in Europa en zelfs in de Verenigde Staten. De broers zijn beide cum laude afgestudeerd en het repertoire loopt van barok tot hedendaags. Op het kerstconcert zal Martijn Blaak naast een eigen repertoire ook met Myrthe en Thirza en De Lofklank optreden. Het belooft een gevarieerde, sfeervolle avond te worden, gevuld met muziek, zang en samenzang!

Het concert vindt plaats in ‘De Levensbron’ en begint om 20:00 uur. De entree bedraagt € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa, voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-19205237 of info@delofklank.nl.