Zaterdag 14 december is het tijd voor het jaarlijkse kerstconcert van Brassband De Lofklank. Het gastoptreden wordt dit jaar verzorgd door Jantine van der West!

Jantine van der West studeert momenteel aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Al op jonge leeftijd stroomde muziek door haar lijf en het was dan ook niet gek dat ze een trompet uitkoos om te leren bespelen. Al snel ontdekte ze haar liefde voor zingen en behaalde hiermee een aantal hoge klasseringen tijdens talentenshows in Friesland. Meerdere optredens volgden en Jantine verleende medewerking aan diverse concerten van regionale fanfares en brassbands.
In Drachten ontmoette Jantine vier muzikale jongens waarmee ze de band Kings of Diamonds begon. De band Kings of Diamonds speelt niet alleen covers, maar maakt ook eigen muziek. Met de single Don’t Let Go was Jantine te horen op Omrop Fryslân en 3FM. Afgelopen september kwam zelfs een tweede single uit. De gitarist die haar begeleidt tijdens het concert is tevens de bassist van de band Kings of Diamonds.

Op het kerstconcert zal Jantine naast een eigen kerstrepertoire ook met De Lofklank optreden. Het belooft een gevarieerde, sfeervolle avond te worden, gevuld met muziek, zang en samenzang! Ook De Oerband, de jeugdband onder leiding van Durk Krol zal een muzikale bijdrage leveren.

Het concert vindt plaats in ‘De Fontein’ De Kolken 89 te Drachten en begint om 20:00 uur. De entree bedraagt € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa, voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of info@delofklank.nl.