Sluiting aanmeldingstermijn: 4 december 2022

 

Vereniging: Chr. Brassband de Lofklank – Ureterp

Speelniveau: 2e divisie

Repetitie op: donderdagavond

 

Wie zijn wij?

Brassband de Lofklank is opgericht op 1 april 1978 en komt momenteel uit in de 2e divisie. Elke donderdagavond van 20:00-22:15 repeteren wij in Ureterp. De Lofklank kenmerkt zich als een ambitieuze, hechte maar ook gezellige en toegankelijke club gemotiveerde muzikanten. Als vereniging nemen wij jaarlijks deel aan de NBK en andere concoursen, daarnaast  organiseert de Lofklank jaarlijks diverse concerten. Vaste agendapunten zijn het voorjaarsconcert, kerstconcert en de koffieconcerten in de GKV de Levensbron te Ureterp en de Fonteinkerk te Drachten. Daarnaast begeleidt (een delegatie van) De Lofklank met regelmaat kerkdiensten in De Levensbron.

Wij zijn op zoek naar een dirigent die:

  • zorgt dat er een goede balans is tussen ambitie en ontspanning zodat alle leden met plezier muziek kunnen maken
  • leden op een positieve manier weet uit te dagen maar hierbij ook mensen durft aan te spreken en opbouwende kritiek kan geven
  • gedreven, enthousiast en inspirerend is, maar ook humor heeft
  • in samenspraak met de muziekcommissie een breed en gevarieerd programma samenstelt
  • liefst over een afgeronde conservatoriumopleiding HaFaBra directie beschikt
  • streeft naar verdere doorontwikkeling van het bestaande niveau

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief uiterlijk 4 december te mailen naar delofklank@gmail.com. Een selectiecommissie bestaande uit muzikanten zal binnenkomende reacties vervolgens beoordelen. Proefdirecties maken deel uit van de selectieprocedure.