Op 13 mei is het tijd voor een concert van brassband De Lofklank. Deze keer in een iets ander jasje met Food en meer Fun, voor de hele Family!

Wij willen jullie op deze avond graag kennis laten maken met onze nieuwe dirigenten! Onze jeugd wordt sinds kort geleid door Durk Krol. Hij is zowel muziekleraar als dirigent van onze jeugdband: De Oerband. Koen van der Molen is sinds kort dirigent van Brassband De Lofklank!

Wat kun je verwachten? Van 18:00 uur tot 19:00 uur staat de Foodtruck van US on Wheels voor jullie klaar! Jullie entreekaart à € 7,50 is 2 snackjes waard. 😉 Als de magen zijn gevuld, kun je vervolgens van 19:00 uur tot 20:00 uur genieten van een verrassend concert voor jong en oud. Brassband De Lofklank en de jeugd wisselen elkaar af, waarbij er voor de kinderen leuke interactieve activiteiten zijn. Kortom een concert met Food en Fun voor de hele Family!

Wij zien jullie heel graag op 13 mei vanaf 18:00 uur bij De Ontmoetingskerk, Mounestrjitte 12 in Ureterp. De entree bedraagt € 7,50 per persoon (inclusief 2 snackjes). Een kaartje reserveren kan via de leden of via delofklank@gmail.com.